Monday, April 9, 2012

228#Ai no Kotoba ~ Camping! Tunggu Saya!


Dah excited nak pergi camping ni! Lalala~ Malam esok tidur rumah Cikgu Naeimah dulu sebab kalau Hana nak pergi sendiri pagi 10 April tu memang tak ada transport. Bolehlah nak ambush bilik cikgu macam junior lain yang buat! Oh yeah! Ha ha, gurau aje cikgu. Then, awal-awal pagi 10 April tu dah kena bertolak ke Kem Kijang sebab Cikgu Naeimah handle bahagian urus setia. Kena lah pergi awal. Buat naya aje kalau urus setia datang lambat daripada peserta. Mula-mula tu Hana fikir cikgu akan pergi ke sekolah dulu, nak tengok budak-budak ni naik bas and so on. Rupa-rupanya tak. Memang berkampung kat Kem Kijang awal-awal pagi lagi lah jawabnya. 


Nanti dapat tag nama sukarelawan! Oh yeah! Biasanya dapat tag nama peserta aje. Wajib simpan tag nama tu. Bukan senang nak dapat! *excited*. Lupa lak nak beritahu. Camping ni sempena Perkhemahan Daerah BSM Kelantan untuk Daerah Kota Bharu. Memang suka habis camping kat Kem Kijang. Nak kata kemudahan okey, biasa-biasa aje. Nama lagi kem. Tapi, entah. Memang suka camping kat sini. Kawasan pun luas.

Camping ni 3 hari 2 malam aje tapi insya-Allah Hana boleh online kalau masa mengizinkan. Dan Hana nak umumkan segmen terbaru Hana dalam entri yang seterusnya. Segmen ni tak ambil masa yang lama pun. 2,3 hari aje. Segmen ni khas untuk sesiapa yang nak blog dia jadi makin cantik. Harap korang ramai-ramai sudi join, okey? 

8 comments:

Nurrul said...

wahhh ! Minggu depan sekolah Nurrul pun buat camping juga..

dekat tempat bersejarah lagi..
Kiri kanan kubur.. tidur tak tidur jelahh.... :P

Haruno Hana 하나 said...

@Nurrul haha.. selamat bercamping! :D tapi akak x suk camping sekolah sbb strict, camping BSM best!

aisya said...

susah la nk tengok hana jadi orang pertama yg komen pagi2 pasni.. xpe, kejap je kan.. hehe

Hanamiko Sakura said...

seronoknya bercamping... nak join!!!

AMNA said...

Hee , syok a camping . saya x pernah agi g mana-2 camping XD

Yeayy , x sabar nak tunggu segmen Hana :)



*gaya mcm pernah join =/=

Haruno Hana 하나 said...

@aisya hehe~ kejap je.. pasni akn terjah balik blog Chipmunk & Barney ^_^

Haruno Hana 하나 said...

@Hanamiko Sakura haha.. mai la KB kalo nk join :p hehe..

Haruno Hana 하나 said...

@AMNA syok camping! :D hehe.. takpe2, pasni bila Hana dh launch segmen tu Amna join eyh ^_^

Post a Comment

Recent Posts