Monday, April 2, 2012

211#Ai no Kotoba ~ Segmen : Interview Review by Hana


Untuk segmen ni, tuan blog sendiri yang ajak. Aira pun dah tag sama empunya blog. Kepada sesiapa yang rajin, jom support segmen pertama Cik Hana kita ni. Ops! Bukan saya ya? Ni Hana lain. Jom tengok.



Tagging :
alynnnyzaa.blogspot.com
aisyalieza.blogspot.com

Okey, dah siap letak banner dan tag rakan bloggers. Kali ni kena jawab soalan pulak.

Nama : Farhana Zukri to be short. Boleh panggil Farhana, Hana. Banyak lagi, kasi yang ni aje lah. Ha ha.
Umur : Unofficial 18. 19 Ogos ni baru official. Tahun ni 19 Ogos mungkin akan bersamaan 1 Syawal, 2 Syawal atau sehari sebelum raya, jadi sedia duit raya banyak-banyak :-P
Konsep blog : Macam-macam ada, bak kata Astro.
Perasaan menjadi blogger : Puas hati? Puas hati bila orang baca entri kita, jejak blog kita. Tak kisahlah pasal followers tu. Yang penting, readers. Sebab kalau followers beriban-riban tapi tak baca entri tak guna jugak.

6 comments:

Cik Adieb said...

Wah,bagus tu law raya tym burfday Hana :D

Sakura Aihana said...

terima kasih join... hana suka ttg perasaan hana tu... x guna juga kalau ada follower ramai tp xde sapa nak baca apa yg kta share...btul tu

Yayah Nasake said...

=.='

BENGANG aku dengan budak yang sekor nie... mana2 segmen or giveaway mesti nama dia paling atas. Ini mesti 24 jam hadap lappy jerk and BW jerk... ialah... orang dah tak belajar lagi... Orang nak tag dia pun tak dapat sebab dia dah wat dulu... eeerrrr........ geram geram geram... (jangan marah..gurau gurau main jerk)

Haruno Hana 하나 said...

@Yayah Nasake jangan jeles sama saya :p hahaha~ mana taknya, Hana menjahit pun mesti pasang lappy.. hehehe :D

Sakura Aihana said...

http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/group-3-review-blog-segmen-interview.html hana review blog hana

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Post a Comment

Recent Posts