Tuesday, April 24, 2012

261#Ai no Kotoba ~ Line Takde Almost 24 Hours



Sorry sebab tak dapat balas follow korang, sorry sebab tak dapat balas shout korang semalam, sorry tak dapat balas komen korang semalam.

Almost 24 hours tak ada line internet dan telefon kat rumah Hana starting yesterday's evening @.@. Tak tahu lah kenapa. Yang pasti, bukan sebab kena potong. Pergi rumah saudara kat tempat lain pon jadi camtu gak cuma mereka cakap sejak pagi lagi. Sebab tak dapat online, Hana pon khatam balik tengok anime Ouran High School Host Club. Tengok dalam pukul 10.30 malam semalam, tidur dalam pukul 2.30 pagi. Bangun pagi tadi sambung balik and habis tengok almost 12. Ha ha.

Okey, yang ni short update je. Cuma nak hidupkan balik blog yang kurang bernafas sejak semalam. He he.

nota comel : Baru aje makan pisang goreng dan ABC tadi~ wee~

15 comments:

  1. http://sazahar.blogspot.com/ follow me... i will follow u back..thanks...

    ReplyDelete
  2. bestnye ABC. hewhewhew. dah la arini cuaca panas. belah2 ptg baru ada angin sepoi2 bahasa ckit.

    ReplyDelete
  3. nak pinjam citer quran high school host club.. memang best lah citer tu.. ngee~

    ReplyDelete
  4. Kalau Lily takde internet, tak sng duduk dibuatnya xD

    ReplyDelete
  5. ouh ! patot la dah lme tak nmpk hana . hehe

    ReplyDelete
  6. patut la senyap je hari ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. tag anda :

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-bloglist-sahabat.html

    ReplyDelete
  8. Waaaaaaaaaaa, sedapnya ABC. lma tak makan (:

    ReplyDelete

Finished reading my entry? Why not you drop a comment or two? ;)