Monday, April 9, 2012

227#Ai no Kotoba ~ Akhirnya Tamat! :D






Tepat jam 12:09 AM, tamat jugak Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana. Terima kasih pada mereka yang sudi join. Hana nak minta maaf kalau ada sebarang kekurangan. Lambat update senarai peserta, lambat review, blog tak masuk Blog List lagi dan sebagainya. Apatah lagi dengan kekangan masa sekarang ni. Sibuknya ya ampun! Kalah Presiden Amerika! Okey, ter-hiperbola di situ. Harap korang sudi join segmen Hana yang seterusnya ya? Sesuai untuk mereka yang nak cantikkan lagi blog mereka! Chill~ (^.^)v

2 comments:

ANISA said...

alarhhhh time ni tak jd follower lg..xpe2...nnt dah kuar list..leh saya pun nak blog-walking...

Haruno Hana 하나 said...

takpe2 :) bleh join segmen len pasni ;)

Post a Comment

Recent Posts