About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, April 1, 2012

205#Ai no Kotoba ~ Projek Amal Blogger : Kami Prihatin Kami Hebah


Eh? Segmen apa ni? Ha, yang ni projek khas untuk bloggers Malaysia yang aktif. Blogging ni bukan hanya nak famous, nak duit atau apa-apa sajalah. Kita juga boleh beramal melalui blog kita. Tak ada paksaan untuk sertai projek ni. Malah tak ada upah pun untuk bloggers yang join projek ni. Tapi melalui projek ni kita dapat beramal bersama, melakukan sesuatu yang dapat membantu orang yang tidak bernasib baik. 



Kepada sesiapa yang nak join, sila klik banner untuk keterangan lanjut. Tapi pastikan korang dengan sukarelanya nak join projek ni. Ingat, tak ada paksaan nak join projek ni. Sama-samalah kita beramal. Jangan fikir dengan sertai badan-badan NGO sahaja yang dapat beramal seperti ini. Melalui blogging pun kita dapat beramal. Dapat juga pahala sebab menolong mereka. Peace (^.^)v


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

4 book page(s) ♥:

Cik Adieb said...

Wah,best nya..law sy tidak bsy,maw gak join :D

Haruno Hana 하나 said...

@Cik Adiebjoin bila dh x sibuk :) selesaikan yg penting dulu :D

shiema sufian said...

nanti free shiema nak join jugak lah (:

Rafflesia™ said...

syang..

syieda tag kamo. jom joint. -.-

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/wardah-persona-giveaway-fever-2012.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)