About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 3, 2012

215#Ai no Kotoba ~ Koleksi Doodle Daripada Apit


Baru aje join Segmen : Comelnya Doodle kat blog FizGraphic. Alhamdulillah, kali ni dapat lagi. Rezeki, rezeki. He he. Bila tengok balik, bermula bulan Februari Hana mula aktif blogging, dah dapat banyak doodle daripada Abang Apit *abaikan abang, sekadara rasa hormat pada yg lebih tua*. Kat bawah ni kronologi segmen Abang Apit yang Hana join dan dapat doodle :)








Seriously, suka sangat dengan doodle yang Abang Apit buat. Comel kan? Setakat ni sempat lagi join segmen doodle Abang Apit, tapi tak sure lah next time macam mana pulak. Harap-harap sempat. He he :)


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

9 book page(s) ♥:

aku HaniAsyira said...

sume tomey.. =)

ciksukaberangan said...

comeyyy~~~~ warna doodle biru je semua ^^

aisya said...

doodle apit mmg sume comel2! =)

Haruno Hana 하나 said...

@aku HaniAsyira hehe.. thanks to Mr. Apit

Haruno Hana 하나 said...

@ciksukaberanganwarna faveret tu :D

Haruno Hana 하나 said...

@aisyabetul XD

Detective Fiqa said...

okay fiqa jeles :(

Aira Amir said...

saya baru ade 2..
yang saya suka doodle kak Ain dah tag!
tapi tak sempat join >_<

Imran Che Omar said...

sama amek doodle awak yg saya suka doodle uh..nak wat banner tq au..
-------------

teka teki 1ribu

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)