About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Monday, April 9, 2012

229#Ai no Kotoba ~ ABPBH???


*entri emo. kalau rasa diri anda cepat emo, jangan baca*


Sejak minggu lepas sampailah hari ni, orang asyik dok post status, update, tweet pasal ABPBH tapi kat blog ni langsung tak ada. Seriously, baru petang semalam tahu yang ABPBH ni berlangsung semalam. Mana taknya, memang kurang layan program camni. Mentor? AF? Pilih Kasih? Sorry, I'm not into reality program, tambah-tambah jenis menyanyi dan berlakon tu. Reality program yang masuk list Hana pun sikit aje. 

Macam program Nanny 911, Ghost Hunter, Martha and mostly yang datang daripada Barat. Kalau Malaysia punya, adalah jugak even sikit. Macam Majalah 3, Bersamamu, Spices & Routes dll. Ikutlah Aaron Azin menang anugerah ke tak semalam, Hana buat donno aje. Nak kata Hana not up to date? Ikutlah nak kata apa pun. Ikut taste masing-masing. Setiap orang ada taste yang tersendiri. Ada orang minat Aaron, ada orang tak minat. Ada orang minat bola, ada orang tak minat *tak minat bola gak (=.=)*. Ada orang minat Mat Luthfi, ada orang tak minat. *tabik sama beliau!*

Tapi kalau korang dah minat, teruskan aje. Macam yang Hana cakap tadi, ikut taste masing-masing. Macam Hana suka layan anime, bukan semua orang suka anime. Tapi happy sebab jumpa geng! Along Bikash, Kak Anita Aruszi, Kak Izza Aripin dan Cik Kaseh minat gila-gila-gila dengan anime! Mana tak happynya sebab tak ramai kawan-kawan Hana yang suka anime. Sebab tu excited bila jumpa geng yang satu kepala dengan Hana. Asyik borak sal anime aje. Siapa kata dah ada anak tak boleh layan anime lagi? Salah besar tu. Ha ha :D


Sekarang ni tengah layan anime Earl & Fairy. *jakunnya aku sebab baru tahu anime ni (=.=)*. Ni gara-gara Along Bikash yang bawa virus kelmarin lah ni. Nasib baik dia cerita jugak, boleh tengok Edgar & Lydia yang teramatlah comel XDD. 

nota comel : Entri segmen terbaru Hana akan post pada entri yang seterusnya. Janji! (^.^)v

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

12 book page(s) ♥:

AMNA said...

Saya minat Anime gak! tp , bukan semua anime la XD


Saya langsung taktahu semalam ada ABPBH =/=

HAHAH!

farah.fauzi said...

saya tak minat anime.. tp time sekolah menengah.. 98% budak kelas sy minat anime..boleh dikatakan sy sorng jee yg x join the group..

Haruno Hana 하나 said...

@AMNA sama la! Hana minat anime tp tgok dulu genre camne.. kalo genre ecchi tu x layan la.. hehe

Haruno Hana 하나 said...

@farah.fauzi haha.. takpela.. sbb minat ni xleh paksa2 ^_^

Hanamiko Sakura said...

saya pun minat gila2 dengan anime (wow.. sampai ada gila lah).. sbb saya suka anime, jadi timbul satu minat.. melukis anime... ngee~ abph smalam tak tengok smpai habis.. sebab ngee~ malas nak layan.. :D

ciksukaberangan said...

haha. betol la tu .. lain orang lain minat. tak boleh nk paksa orang lain mmpunyai minat yang sama dgn kite n ta boleh pkse kita ada minat sama macam dorang. hehe..

betul.. da ada anak pun boleh layan anime lagi :)

Haruno Hana 하나 said...

@Hanamiko Sakura Hana suka melukis anime gak XD yayy! boleh geng!

Haruno Hana 하나 said...

@ciksukaberangan betul tu :) bukan semua org minat sama ngan kita n kita pun x semestinya minat perkara yg sama ngan org len ^_^

ciksukaberangan said...

betol3 :)

Cik Farhana said...

Nice entry & nice blog dear ~ sy follow sini key~ salam kenal (:

Eein Azryn said...

abpbh semalam saya tidur. wawawa. XD

Liza Razak said...

saya mmg x follow sgt reality show ni..kurang minat.baik lyn blog, lagi best !! :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)