About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, April 29, 2012

267#Ai no Kotoba ~ Sepanjang Sabtu 28 April 2012


*Post title ditukar. ada ke buat 28 Mei. Ha ha. Ni baru bulan April. Nasib baik Yuyun tegur. Malu~*

Post title yang tak boleh blah. Sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa untuk entri kali ni. Just wanna share perkara yang Hana buat semalam. Ha ha ha. Takde motif pun entri ni. Kalau nak baca sila scroll bawah, kepada yang tak nak, faham-faham sendirilah apa yang patut korang buat. (^.^)


 Mini bunny ni anak jiran yang punya. Comel je si bunny ni pakai dress~ Ha ha ha :D
Eifa yang pakaikan dress anak patung dia pada bunny ni. Comel lah XD
Tapi Neesa asyik terjerit-jerit je kalau bunny ni datang dekat. Hilang berani tu. Ha ha.

Free Mini LipIce Fruity Strawberry sudah sampai~ Sebenarnya sampai hari Jumaat lagi. Thank Mentholatum. 
Dah lupa entri Hana pasal LipIce ni. Free sample je ni.

Dah lama Hana tak post pasal craft yang Hana buat, kan? Dah lama mengidam nak buat netbook sleeve sendiri. Baru aje start buat lepas Maghrib. Dah nak siap pun. Tak sabar nak siapkan XD

Okey, tu je untuk entri kali ni. Nak pergi siapkan netbook sleeve tu dulu. Daa~


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

14 book page(s) ♥:

NIZAM said...

wah. rajen. ~~

eh, dah bertukar layout dah blog ni? smlm rasa macam lain.

Lily said...

Comelnya bunny tu >__<

aisya said...

comelnye bunny pkai baju.. nk gigit boleh? haha

Detective Fiqa said...

wahh wahhh comelnyerr. hamster tuu Hee. btw nice awak. saya suka. nak satu boleh
craft tu? :D

Ayumi Comot said...

wah.....sgt comel2 la bunny tu...terpikir lak, nnt nak buat baju gak la tuk kucing2 ayu,hehehe..tp cm xsesuai jep....lipice tu pun comel..kecik2 cmtu, rase geram je tgk...hana ni kreatif gak wat kraftangn ek? perfect la:)

EYFAalias said...

comelnya arnab tuuu!

Mish Meeniey said...

hai singgah ahad. http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2012/04/mish-meeniey-1st-contest.html

elyna mirsada said...

jenjln cni..nice blog

SyamimiNazifa said...

cantiknya netbook sleeve tu ! :>

Ardini Izzati said...

Hana, nak jugak netbook sleeve tu. Buat unutk kita jugak oke. Hihi :D

Dak Fisha said...

awk suke fuji syuusuke yer. fisha pon. hehe. saye letak link awk kat bloglist sy yer. senang nak jenguk awk :)

◕ ‿- yuyun ◕ ‿- said...

kenapa tajuk entry tuhh "sepanjang 28 mei 2012" eishhhh hana nih dah taksabar nak pegy bulan mei nih ..

Haruno Hana 하나 said...

@◕ ‿- yuyun ◕ ‿- hehehe~ x sabar nk tunggu 13 mei XD abis silap bulan.. haha

ciksukaberangan said...

comelnyeee pakai baju >,<

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)