About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, April 12, 2012

230#Ai no Kotoba ~ Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana


* Sticky Post*

Baru aje selesai Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana, tapi Hana nak buat segmen baru. Kali ni Hana nak buat segmen baru yang simple dan tak ambil masa yang lama. Untuk segmen ni Hana akan guna random.org untuk pilih 3-5 peserta untuk free editing oleh Hana sendiri. Full edit blog! Tapi hanya untuk pengguna Blogger Template aje. Untuk pengguna Blogskins, Denim, Washed Denim tak berapa dialu-alukan, lainlah kalau korang nak bertukar ke Blogger Template. So, tak ada paksaan untuk join. Jom baca syarat kat bawah!



Syarat-syarat :

1. Buat entri dengan tajuk ' Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana'
2. Letak banner kat atas dan link kan ke entri ni. 
3. Suka hati korang nak follow blog ni atau tak. Untuk sesiapa yang nak Hana follow balik sila pastikan korang ada Follower Widget. 
4. Suka hati korang nak tag atau tak. 
5. Tinggal link entri kat ruangan komen entri ni. Kat komen entri lain atau Shoutbox tak akan dilayan.


Segmen ni bermula hari ini, 9 April dan tamat 9 malam 12 April, hari Hana balik dari camping. List peserta pula insya-Allah akan diupdate lepas segmen tamat. Maklumlah, baru balik camping masa tu. Mungkin letih. Bergantung pada keadaan. Jadi bolehlah korang blogwalking lepas list tu keluar. 

Simple aje kan syarat-syaratnya? Hana harap ada yang berminat nak join. Kalau penyertaan ramai, Hana akan tambah bilangan peserta bertuah untuk Hana edit blognya (^.^)v


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

23 book page(s) ♥:

Detective Fiqa said...

wahhh wahh. :D hehehehehe rasa nak join lahh. :) hehehe.
fiqa nak ubah blog fiqa. tapi err blur =.=

Cik Mia Sufira said...

wah..rajin hana buat segmen edit blog ye..gudluck:)

Momo said...

konichiwa hana-chan... join ur segment again.. err.. klu sugarless template tak boleh ek? peluang terpilih tipis la ek?

anyway?

here lies my link..

http://skatykupown.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html


hope sangat terpilih..

see yeah...

+Sha+ said...

Kasih dah joint... nie link kasih... thanks Hana coz wat segmen camnie...

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

D' Black Writer said...

Assalamualaikum!! Mai join ye !! <3

http://wirawanceritera.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

AiSyA LiEzA said...

salam hanna.. sy join :)

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hanna.html

Aziela said...

Akak join yer. Tak pernah lagi ber edit blog akak tu...huhuhu Owh...mmg dah jadi follower pun...

http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

Yayah Nasake said...

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

nancy anisa said...

joined:

http://lovebutterfly94.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

Sis AI said...

Waaah.. Bgus3, ni 1st time seumur hidup dgr psl blog boleh edit2 jdi gifts ni.. Apapun, good luck kat korang2 smua!

meera kamil's said...

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

meera kamil's said...

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html

tiera said...

nk join

http://kisahamrara.blogspot.com/2012/04/saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

AMNA said...

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

Join! ^^

Terima kasih kak Hana :)

eyqa amin said...

bestnye~~~~

tapikan tapikan....bnyak dah me join segment..blablabla...dr mcm2 blogger, tapi tak satu pown penah mengena~~~~pity meee

Niqi said...

niqi joined..
http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/04/segmensaya-nak-edit-blog-freeby-hana.html

Niqi said...

err yang detektif niqi tu x jadi ekk...

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
Joinnn

Mama Rayyan said...

sye join..

http://cutemamaazam.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

Miss BaNu said...

joinnn

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

AishaMyra said...

http://myramelancholy.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

cik awin said...

saya dah join..:)

http://myraedora90.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

bulan bintang said...

CB join ;)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)