About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, April 13, 2012

234#Ai no Kotoba ~ Keputusan Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana




Oleh kerana tidak ramai yang join segmen ni, jadi Hana ambil keputusan untuk tolong edit 10 blog yang join segmen ni. Tapi, Hana akan edit mengikut turn yang Hana sendiri reka. Berdasarkan blog yang paling perlu diedit kepada blog yang dah nampak comel. Tengok turn anda di bawah. Hana akan mengedit blog mengikut turn dan masa yang Hana ada. Jadi, Hana nak minta maaf terlebih dulu kalau ada terlambat edit blog Hana. Sebab Hana pun ada kerja lain yang kena dibereskan dahulu. Tahniah pada yang terpilih. Pada yang tidak, jangan kecewa lak. He he. Insya-Allah lain kali ada rezeki.

1. http://myraedora90.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
2. http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html
3. http://skatykupown.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
4. http://cutemamaazam.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
5. http://rightnot.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
6. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
7. http://onlyshygurlz.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-reviewing-by-haruno-hana.html
8. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html
9. http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/04/segmensaya-nak-edit-blog-freeby-hana.html
10. http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-nak-edit-blog-free-by-hana.html

Kepada peserta yang terpilih, sila Private Message di FB Hana = Haruno Hana. Terima kasih :)


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

10 book page(s) ♥:

Bulan Bintang said...

alah... xde rezeki..

Haruno Hana 하나 said...

@Bulan Bintang sorry :) lain kali insya-Allah ada rezeki.. :)

Niqi said...

thank you kak hana!!!!

ciksukaberangan said...

tahniah buat pemenang :)

Haruno Hana 하나 said...

@Niqi welcome ^_^

Haruno Hana 하나 said...

@ciksukaberangan suka bila dpt tgok blog cantik hasil tgn kita :)

AMNA said...

Yeayyy ^^
terimakasih <3

profmie said...

wah...ni mst yg hebt2x

+Sha+ said...

time kasih hana... x sangka nie terpilih... hehehehe... Kasih xle nak private massage kat Hana.. tp kasih dah add hana... (ShahidaDzulkifli)

Momo said...

berita terbaik bile dah berminggu2 tak bukak blog.. huhu... tanx a lot hana.. xdapat nak pm tapi dah add hana.. name fb: Momo Riko

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)