About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Tuesday, April 24, 2012

261#Ai no Kotoba ~ Line Takde Almost 24 Hours



Sorry sebab tak dapat balas follow korang, sorry sebab tak dapat balas shout korang semalam, sorry tak dapat balas komen korang semalam.

Almost 24 hours tak ada line internet dan telefon kat rumah Hana starting yesterday's evening @.@. Tak tahu lah kenapa. Yang pasti, bukan sebab kena potong. Pergi rumah saudara kat tempat lain pon jadi camtu gak cuma mereka cakap sejak pagi lagi. Sebab tak dapat online, Hana pon khatam balik tengok anime Ouran High School Host Club. Tengok dalam pukul 10.30 malam semalam, tidur dalam pukul 2.30 pagi. Bangun pagi tadi sambung balik and habis tengok almost 12. Ha ha.

Okey, yang ni short update je. Cuma nak hidupkan balik blog yang kurang bernafas sejak semalam. He he.

nota comel : Baru aje makan pisang goreng dan ABC tadi~ wee~


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

15 book page(s) ♥:

serr said...

http://sazahar.blogspot.com/ follow me... i will follow u back..thanks...

NIZAM said...

bestnye ABC. hewhewhew. dah la arini cuaca panas. belah2 ptg baru ada angin sepoi2 bahasa ckit.

Hanamiko Sakura said...

nak pinjam citer quran high school host club.. memang best lah citer tu.. ngee~

Lily said...

Kalau Lily takde internet, tak sng duduk dibuatnya xD

my eyes for shine said...

ouh ! patot la dah lme tak nmpk hana . hehe

aisya said...

patut la senyap je hari ni.. hehe

Yayah Nasake said...

tag anda :

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-bloglist-sahabat.html

Shiema Sufian said...

Waaaaaaaaaaa, sedapnya ABC. lma tak makan (:

Haruno Hana 하나 said...

@NIZAM haha.. skrang makin panas :)

Haruno Hana 하나 said...

@Hanamiko Sakura Tamaki sengal XDDD haha

Haruno Hana 하나 said...

@Lily setuju! haha :D

Haruno Hana 하나 said...

@my eyes for shine hehe :D

Haruno Hana 하나 said...

@aisya bosan sgt bila xde eletrik.. haha

Haruno Hana 하나 said...

@Shiema Sufian ololo~ siannya dia :P

ciksukaberangan said...

weeee~ ABC~ nyam3 :D

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)