About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, April 20, 2012

253#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Bella Amiey


Satu lagi blog peserta Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Asalnya, Hana ingat adik Hanis nak Hana edit blog dia, rupa-rupanya ni blog kakak dia. A newbie. Korang pakat-pakat lah follow Bella Amiey. Dia baru aje nak start blogging. Kasi lah semangat sikit Bella untuk terus blogging, ya?

Bella pilih theme purple dan flowery. Hana ada buat simple header untuk Bella sebab tengok blog dia tak ada header lagi. Here goes Bella's blog. Harap-harap dia puas hati :)



Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

25 book page(s) ♥:

izan mama mia said...

cantik..pandai hana edit..hana guna template apa yer...

natikah2020 said...

Hana guna Picture Window semua kan? Hee , comel ^^

Haruno Hana 하나 said...

@izan mama mia Hana guna Blogger Template : Picture Window.. hehe :D

Haruno Hana 하나 said...

@natikah2020 ha'ah ^_^ sbb dh terbiasa guna Picture Window :D

+kasih+ said...

comey n feminin... akak dah tgl jejak dah kat bLog Bella...

::CIK LYNN:: said...

alaaa..xsmpat nk join hari tu...=p

Haruno Hana 하나 said...

@ kasih bagusla ^_^ thanks jugak sbb sudi follow Bella

AMNA said...

comel-3^^

AMNA said...

Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/ms-zayyad-giveaway.html

CIK CHIPSMORE said...

best nye..tolong buat header tok blog saya jugak boleh tak??hehe

Cik Nur said...

rajin sungguh cik hana ni..!

Aira Amir said...

akak.. kena bayar ke kalau nak edit blog?

Haruno Hana 하나 said...

@Cik Nur hehe :D thanks.. suka2 aje ni

Haruno Hana 하나 said...

@Aira Amir yg ni akak edit free.. mungkin x lama lg akak akan amik tempahan.. haha.. sambil suka2..

shera said...

cantik ! ^_^

Haruno Hana 하나 said...

@shera thanks :D

Cik FaRiZaM said...

pandai nye hana edit....guna apa yer? sharing is caring :D

Haruno Hana 하나 said...

@Cik FaRiZaM kalo blog, Hana edit guna tuto Kak Lyssa.. kalo header, Hana guna Photoscape aje.. xleh nk install Photoshop.. :)

Nurul Aisyah said...

rajin betul kak hana edit kan? huhu

shafiq said...

wahh , pndai lar edit2 nih , hehe ,



#eh , foundation kuala nerang tu , unikl ea.? hehe ,kalau unikl saya pun dapat gak , tapi parents tak kasi ar , aiyaa ,

Haruno Hana 하나 said...

@Nurul Aisyah utk suka2 dik :)

Haruno Hana 하나 said...

@shafiq lepas sya survey ngan senior kat sana.. mcm rugi lak lepaskan peluang.. lg pon kebetulan ada senior yg pernah amik asasi kat uitm sblum amik kat kuala nerang.. byk kontra dr pro..

Aira Amir said...

akak.. boleh tolong edit blog saya tak? kalau boleh bagitau ye..

Haruno Hana 하나 said...

@Aira Amir kalo akak ada masa akak beritahu ya ^_^

Aira Amir said...

okay

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)