About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Sunday, April 29, 2012

268#Ai no Kotoba ~ Netbook Sleeve Saya Dah Siap!


Ada sesiapa yang ingat entri INI? Excited sangat sebab tak sabar-sabar nak siapkan netbook sleeve yang Hana design sendiri sebab dah lama mengidam. Ha ha. Bukan 100% design by myself cuma happy sebab Hana buat sendiri netbook sleeve ni. Bila kita buat sendiri memang rasa puas hati sangat-sangat even takdelah cantik mana pun. Dipersilakan tengok netbook sleeve kat bawah. Malas nak letak watermark. Tapi takpe, netbook sleeve camni Hana sorang aje yang ada *iya ke?* He he~

 special designed for my Acer AO Happy 2nd Generation B-)

 Awal-awal lagi letak nama kat atas tu. Muehehehe~
So, say " No, no, no" to sesiapa yang nak ambik~ *perasan*

Macam-macam icon ada~ FB, Twitter, Blogger~

Korang tentu familiar dengan design macam ni kan? Tak caya lah kalau kata tak kenal design macam ni. Sebenarnya Hana dapat idea daripada screen Samsung Galaxy. Nampak stylo dengan design camtu. Mula-mula nak wat gaya nature dengan ada pokok dan ranting yang berjuntai dengan daun bentuk love, tapi sebab Hana nak letak icon FB, Blogger, Twitter dll, so tak jadi lah buat gaya nature tu. Dah puas hati dengan design ni B-)


Agak-agak berapa rating korang beri untuk netbook sleeve Hana? Beri lah tinggi sikit. Muehehehe~ (^.^)v

nota comel : Klik SINI atau Donate kalau korang suka netbook sleeve ni *nak cari duit*


Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

28 book page(s) ♥:

Aira Amir 姶良 said...

10/10... memang cantek..
terpikat pula..
*akak beli kain felt kat ne?

jijah khadijah said...

camne nk buat ea?
b0ley wt tuto x?

Amanina said...

5 stars kak!! Nice gila.
okey, saya jealous. hihi :D

Haruno Hana 하나 said...

@Aira Amir 姶良 hehe.. kat Sus n d Felt :)

Haruno Hana 하나 said...

@jijah khadijah gunting2, jahit2.. hehe.. insya-Allah kalo ada kelapangan Hana buat tuto :)

Haruno Hana 하나 said...

@Amanina haha... kalo jeles sila buat sndiri :P

ary_lee said...

Woaaaaaaaaaaaahhhhhhh~~
Jeles~~ jeles~~
Nak buat juga lah!

Haruno Hana 하나 said...

@ary_lee buat la :D hehe

FairuzFauzey said...

wahh !!cantik sngt.suker2~ ^^

Haruno Hana 하나 said...

@FairuzFauzey hehe.. thanks ^_^

FairuzFauzey said...

@Haruno Hana 하나 welcome :)

✿Gucciey Lavender✿ said...

pndai cmpur adukkan colour . serious , comel plus cntik ^^.

Haruno Hana 하나 said...

@✿Gucciey Lavender✿ haha.. ni pon byk colour dh nk abis.. sib baik sempat wat :)

hazdnul said...

cantiknye... pandai buat..nak jugak..hehehe ^__^

Haruno Hana 하나 said...

@hazdnul thanks :) buat la sndiri.. hehe :D yg penting kena sabar tau..

aReLaN said...

hohoho...memang comey la.kreatif tu buat sendiri

Haruno Hana 하나 said...

@aReLaN haha.. sbb suka handmade craft :D

Ardini Izzati said...

Dinie bagi full mark 100 percent. Rating 10/10. Lawa sangatt! jeless! :)

ShidahAmie's said...

cantik dan menjadi cutting icon. hehe. knp xjual? boleh buat duit :D

Yayah Nasake said...

TAG ANDA :

http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-pencarian-bloglist-mei.html

Wan_hazel said...

waaaaaaaaaaaaaaa.....jelez tengok...best nye leh wat camnie...kagum ... terbaik..suka2..

Liyana Izzati said...

Amboi terernya Hana. Blogging boleh, menjahit boleh, crafting boleh. Memang serba boleh laa. Kalau kasi aku, tak tahulah jadi apa :)

Haruno Hana 하나 said...

@Ardini Izzati terima kasih, terima kasih :P haha.. jgn jeless~

Haruno Hana 하나 said...

@ShidahAmie's kalo dulu amik tempahan jugak, tp sbb makin sibuk so dh xde.. hehe :D

Haruno Hana 하나 said...

@Wan_hazel waa! Wan komen sini la :D haha.. takpe2, Wan pulak reti wat doodle.. Hana tak >__<

Haruno Hana 하나 said...

@Liyana Izzati lol~ Hana x terer masak.. hahaha..

ciksukaberangan said...

memang cantik :D

jijah khadijah said...

@ciksukaberangan :- saya s0kong..hehe..teringin nk wt.. :)

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)