About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Thursday, April 19, 2012

249#Ai no Kotoba ~ Edit Blog Momo


Dalam krisis line slow sejak akhir-akhir ni, dapat jugak Hana siap edit blog Momo, salah seorang peserta Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana. Seriously jarang sangat line slow kat area rumah Hana. Tapi sejak dua menjak ni selalu aje terputus. Adakah sebab gelombang (o.O)? Who knows?

Momo ni peminat anime sama macam Hana dan Momo pilih theme colour soft pink, warna yang nak sama dengan bunga sakura. Hana dah edit setakat yang Hana mampu. Tambah-tambah line slow sekarang ni. Harap-harap Momo berpuas hati dengan wajah terbaru blog dia. 

Oh ya! Sebab Momo nak header anime, Hana bagi freebies yang Hana pernah buat sebelum ni. Sebab tak sempat nak buat header sekarang ni. Nasib baik Momo suka header yang ada anime Cardcaptor Sakura tu. Korang pakat-pakatlah terjah blog Momo (^.^)v

 

Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

10 book page(s) ♥:

Momo said...

tenkiu hana...;) really appreciate it..;)

Afiqah Nabilah said...

nak tanya,kat mana awk dpt background blog tu?kasi link sumber boleh? :')

Syamira Yahya said...

comel header tu tp wane pink. .hehe

shera said...

lawa ! pandai hana edit

aReLaN said...

rajin betul edit blog orang ye.bagus2.keep it up.

c'axoera ヅ said...

semangat betul hehehe

Haruno Hana 하나 said...

@Afiqah Nabilah kat sini :) http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/2011/07/freebies-background-part-4.html

Haruno Hana 하나 said...

thanks semua ^_^

Afiqah Nabilah said...

Thank You! :)

AMNA said...

Cuteeee :333


Tag - http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/warna-merah-menarik-kerana.html

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)