About Me
19 Ogos 1994 (22)
Kota Bharu, Kelantan
Bachelor of Clinical Laboratory Science, Semester 6 @ UniKL MESTECH
farhanazukri@gmail.com
A student, freelance writer and blogger

Love Notes

Friday, April 20, 2012

254#Ai no Kotoba ~ [Freebies] Assalamualaikum + Kitty Yang Comel


Dah lama tak kasi freebies. Dulu Hana kasi freebies simple header dan Dream High! Button Top of The Page. Boleh kata freebies kali ni macam hadiah untuk followers Hana yang dah mencecah lebih daripada 1000. Tak sangka dalam masa tiga bulan, iaitu dari Februari hingga April, Hana dah dapat follower lebih daripada 1000. Asalnya bilangan follower Hana masa tak aktif blogging dari tahun 2009 hingga awal Januari lepas dalam 80++ sahaja, lepas aktif blogging dari awal Februari lalu hingga pertengahan April kini, dah dapat follower lebih daripada 1000. 

Terima kasih korang sebab setia melayan coretan Hana yang entah apa-apa ni. Terima kasih juga sebab sudi komen pada setiap entri Hana. Terharu sangat dengan korang semua *lap air mata*. Terima kasih pada pihak Nuffnang sebab beri BE pada Hana. Tak sangka yang Hana dah dapat BE semenjak tahun 2010 lagi *gara-gara tak pernah cek earning*. Mungkin sebab masa tu aktif sangat kat blog e-novel Hana

Okey lah, dah panjang Hana merapu. Kali ni Hana nak kasi freebies Assalamualaikum + Kitty Yang Comel. Apa tu? Di setiap image Assalamualaikum ni ada seekor kitty comel kat tepinya. Comel tak? Comel tak? Okey, ter-perasaan kat situ. Sesiapa yang nak, ambik aje. Yang ni pun simple aje lah. Kalau nak tuto letak Assalamualaikum ni, boleh tanya Kak Lyssa

Klik link kat bawah atau klik image tu untuk dapatkanya :)












Reading Gives Us a Place to Go When We Have to Stay Where We Are

All Rights Reserved by Haruno Hana ;)